Parser error using modelica and paramagic

Discussions about ParaMagic functionalities

Moderator: Moderators

Parser error using modelica and paramagic

Postby JoshiNikhil@JohnDeere.com » Fri Jun 15, 2012 12:55 am

I have recently installed the Paramagic plugin along with OpenModelica 1.8.1. To check the installation I tried to solve one of the sample/tutorial models provided with Paramagic. However, I get a parser error when I try to solve the model.

I believe that my problem arises from the fact that the class name in the .mo file created (the class name is identical to the file names for the *.mos and *.mo files) and passed to modelica have a '+' sign arising from the date/time stamp. This sign arises since the time stamp is getting written as GMT+0530. When I checked my colleagues, their files get created with IST in the time stamp and no + sign. Is there a way to change the settings in Paramagic or MagicDraw so that the file names and class names are created without a "+" sign ?
JoshiNikhil@JohnDeere.com
Forum Newbie
Forum Newbie
 
Posts: 1
Posts Rating:0
Joined: Fri Jun 15, 2012 12:48 am

Re: Parser error using modelica and paramagic

Postby saulius_p » Tue Jun 19, 2012 4:20 am

Dear Joshi Nikhil,

Thank your for the problem report. After private conversation this problem was solved in following way:

Therefore, I tried changing the system time to UTC and restarted MagicDraw. The model worked and had used the string GMT in the autogenerated files. Then, I changed the system time back to UTC+5:30 and restarted MagicDraw. This time around the model worked smoothly and has used the string IST in the autogenerated files.


We excuse for the inconveniences. We will investigate to identify the reasons of this behavior.
Best regards,
Saulius Pavalkis
User avatar
saulius_p
No Magic
No Magic
 
Posts: 259
Posts Rating:8
Joined: Fri Dec 04, 2009 5:37 am
Full name: Saulius Pavalkis


Return to ParaMagic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests