Don't have idea

Business process modeling related questions, BPMN 1, and 2 standards.

Moderator: Moderators

Don't have idea

Postby edward.gate21@gmail.com » Wed Feb 04, 2015 2:02 am

When I go to Symbol properties, I found this Do Not Display message. This is a real problem with sub-processes, though plain UML Activities is working well.

Can anyone tell me whats going on?

Thanks ahead
Offshore direct provide legal company formation solutions outside your resident country to optimize your taxes.
Offshore company formation | company formation services
edward.gate21@gmail.com
Forum Newbie
Forum Newbie
 
Posts: 3
Posts Rating:0
Joined: Wed Feb 04, 2015 1:38 am

Re: Don't have idea

Postby mindaugas.genutis » Thu Feb 05, 2015 7:18 am

Hello Edward,

Please attach a screenshot and an example project which illustrate the problem.

Yours Sincerely,

-- Mindaugas Genutis
User avatar
mindaugas.genutis
Customer Support
Customer Support
 
Posts: 509
Posts Rating:36
Joined: Thu Feb 04, 2010 1:57 am
Location: Kaunas

Re: Don't have idea

Postby edward.gate21@gmail.com » Thu Feb 05, 2015 11:37 pm

Hello mindaugas,

Thankyou for your response :), I already fixed the problem
the nigh after I asked the question :).

Have a good day.

Edward
Offshore direct provide legal company formation solutions outside your resident country to optimize your taxes.
Offshore company formation | company formation services
edward.gate21@gmail.com
Forum Newbie
Forum Newbie
 
Posts: 3
Posts Rating:0
Joined: Wed Feb 04, 2015 1:38 am


Return to Business Process Modeling (BPMN)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron