SubProcess Arrow Missing in 18.5?

Business process modeling related questions, BPMN 1, and 2 standards.

Moderator: Moderators

SubProcess Arrow Missing in 18.5?

Postby jnicholas330 » Mon Jul 03, 2017 10:13 am

I want to create an expanded process. However, there is no item on my toolbox meeting that description. Upon reading the docs, it appears that the SubProcess toolbox item should have an arrow next to it to allow a particular subtype to be selected. Except I don't have that arrow. What gives? Using Cameo 18.5 on Windows 10.
jnicholas330
Forum Newbie
Forum Newbie
 
Posts: 22
Posts Rating:4
Joined: Tue Jun 20, 2017 10:26 am

Re: SubProcess Arrow Missing in 18.5?

Postby jnicholas330 » Mon Jul 03, 2017 10:19 am

Well I figured it out. My perspective was set to business analyst instead of business architect.
jnicholas330
Forum Newbie
Forum Newbie
 
Posts: 22
Posts Rating:4
Joined: Tue Jun 20, 2017 10:26 am


Return to Business Process Modeling (BPMN)

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron