Page 1 of 1

Collaborator output blank

PostPosted: Fri Oct 20, 2017 7:41 am
by patrick.barnes@jetsi.com
I am having trouble publishing with collaborator. I see a few other threads on this issue (exporting succeeds but the files on the alfresco site are unviewable/empty. The difference here is that I confirmed I am using the 18.0 SP5 plugin, and that same version is on the alfresco site.

AlfrescoPlugin.png

NoContent.png


Any help would be greatly appreciated.

Thank you,
Patrick Barnes

Re: Collaborator output blank

PostPosted: Fri Oct 20, 2017 9:34 am
by ieva.n
Hello,

As you recorded the same question in our ticketing system, our experts will continue communication with you in the ticket https://support.nomagic.com/browse/COLLCS-252.

Best regards,
No Magic, Inc. Customer Support

Re: Collaborator output blank

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 10:00 am
by ron.carter@uav.com
I am having the same issue. What was the resolution?

Re: Collaborator output blank

PostPosted: Fri Oct 26, 2018 10:11 am
by ieva.n
ron.carter@uav.com wrote:I am having the same issue. What was the resolution?

Hello,

Each case is individual and this one was investigated by provided additional details. We recommend you to create a ticket in our customer support system, which allows easier to track the ticket status and attach the possibly sensitive information privately. You will need to provide details about your version of product, as well as operating system and other information.

Sincerely,
No Magic, Inc. Customer Support