Page 1 of 1

Automatically Updating Opaque Action Body

PostPosted: Tue Nov 24, 2020 4:39 pm
by jarrod.brandt@aero.org
Hello all,

Ive been toying with a project for a while that uses on the order of 100s of opaque actions in a single diagram, each with nearly identical (sometimes truly identical) code in the "body" field. Recently i needed to add functionality to the model by updating the code and found it to be an absolute pain to have to manually update the code via a generic table. There doesnt seem to be a way to copy and paste code quickly, or to use the excel import/export feature to accomplish the same. If there is some feature Im missing, id love to be told about it! Manually copy/pasting body text 100s of times is truly grueling.

Re: Automatically Updating Opaque Action Body

PostPosted: Tue Nov 24, 2020 4:50 pm
by saulius_p
Hello,

Good to talk to you. You can select multiple element (with Shit or Ctrl click or with Select of the Same Type button) and edit property in properties dialog.

Please see screenshot below.

Hope it helps.

Kind regards,
Saulius

Edit on multiselect.JPG

Re: Automatically Updating Opaque Action Body

PostPosted: Tue Nov 24, 2020 5:08 pm
by jarrod.brandt@aero.org
Thank you very much for this insight, its going to save me a lot of pain!

Re: Automatically Updating Opaque Action Body

PostPosted: Tue Nov 24, 2020 6:24 pm
by jarrod.brandt@aero.org
Thank you very much for this insight, its going to save me a lot of pain!